Schilder- en pleisterwerken

Professioneel Pleisterwerk

Of u nu op zoek bent naar een volledige woningrenovatie of het afromen van een enkele kamer, wij hebben de vaardigheden en de knowhow om uw project tot een hoge standaard te voltooien met ons toegewijd en betrouwbaar team. Wij kunnen u helpen bij het opfrissen van een slaapkamer, het afschuimen van een muur of plafond of grotere projecten zoals het bepleisteren van muren na het volledig verwijderen van een keuken of badkamer. Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om een afwerking van de hoogste kwaliteit voor u te garanderen.

Wij hebben ervaring met garage- en zolderverbouwingen, uitbreidingen en serres, maar ook met elke andere ruimte in huis. Wij geven prioriteit aan het creëren van een perfect geprimed oppervlak klaar voor het schilderen en zorgen ervoor dat we een schone en opgeruimde werkruimte achterlaten. Neem contact op met ons behulpzame en vriendelijke team voor een bekwame en gekwalificeerde stukadoor om uw project te voltooien.

Kies Indigo Renovations voor:
– Een hoogwaardige, professionele service met een afwerking van de hoogste kwaliteit
– Vriendelijk personeel dat uw project eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren maakt.

06 215 640 95

Quality Painting Services

Een ervaren, vriendelijke en professionele schilder nodig om uw huis te transformeren? Wilt u een kwaliteitsdienst met vakmanschap voor uw volledige tevredenheid? Kijk dan niet verder dan Indigo Renovations. Wij kunnen een enkele kamer of een heel huis transformeren tot een prachtige ruimte die er stijlvol, geraffineerd en zo goed als nieuw uitziet. Wij kunnen uw badkamer opfleuren, de muren van uw keuken opfrissen, uw slaapkamer verfraaien of uw kantoor verrijken en verbeteren, en nog veel meer. Breng uw huis tot leven door te kiezen voor professionele schilders die u kunt vertrouwen, bel vandaag nog met Indigo Renovations.

Bel ons vandaag nog voor:
– Een ongeëvenaarde verfservice
– Advies over hoe u uw huis opnieuw kunt inrichten om een ruimte te maken waar u echt van zult houden.

06 215 640 95