Keukens & Badkamers Moderniseren

Kwaliteit Keukeninstallatie

De keuken is het hart van het huis en het hebben van een keuken die is mooi en praktisch is essentieel voor de meeste huiseigenaren. Het is het hart van het huis, want het is waar we het grootste deel van onze tijd doorbrengen, koken, eten en socialiseren met onze families en vrienden, dus het installeren van een nieuwe keuken is een grote beslissing en een ontmoedigende taak. Bij Indigo Renovations begrijpen we dat en kunnen we u door het proces heen praten en de installatie gemakkelijk, gemakkelijk en zonder stress maken.

Wij kunnen de leiding nemen bij het verwijderen van de oude keuken, de voorbereidingen voor de installatie van de nieuwe keuken en vervolgens de installatie van uw gloednieuwe keuken. Wij werken onvermoeibaar met een gepassioneerde aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat uw nieuwe keuken er precies zo uitziet als u het zich had voorgesteld. Wij kunnen uw project afronden met het bepleisteren, schilderen en betegelen van uw keukenvloer en -wanden voor nog meer gemak! Wij zijn trots op het leveren van een keukeninstallatie van hoge kwaliteit die vakmanschap uitstraalt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze kwaliteitskeukeninstallaties.

Kies Indigo Renovations voor uw kwaliteitskeuken. Wij bieden:
– Volledige keukenverwijdering en installatie van de nieuwe keuken
– Stukadoors-, schilder- en tegelwerk om het project te voltooien.

06 215 640 95

2-3-1.jpeg
Badkamer installatie

Superieure Badkamer Installatie

De badkamer is de plaats bij uitstek voor rust en ontspanning. Het toevluchtsoord om uzelf te verwennen en de stress van het dagelijks leven te verlichten. Indigo Renovations weet hoe belangrijk de badkamer is voor onze klanten en daarom zijn wij er trots op dat wij stijlvolle, moderne of traditionele badkamers kunnen installeren volgens een uitzonderlijke standaard. Wij praten u door het proces heen en onze vriendelijke medewerkers staan klaar om eventuele vragen tijdens de installatie te beantwoorden.

Laat ons uw badkamerinstallatie tot een probleemloos project maken door ons uw oude badkamer te laten verwijderen, uw nieuwe badkamer voor te bereiden en de nieuwe badkamer te installeren volgens uw exacte normen. We kunnen zelfs uw mooie nieuwe ruimte bepleisteren, schilderen en betegelen, zodat uw project gemakkelijk en comfortabel verloopt en uw verwachtingen overtreft.

Kies Indigo Renovations voor een badkamerinstallatie van hoge kwaliteit.
Wij bieden:
– Volledige badkamerverwijdering en installatie van de nieuwe badkamer
– Pleisterwerk, schilderen en betegelen om het project te voltooien.

06 215 640 95