3D Modelleren & Ontwerp

3D Modelleren & Ontwerp

Het inrichten van een kamer of uw hele huis kan een ontmoedigende taak zijn. Welke stijl past bij deze ruimte? Welke kleurenschema’s zou ik hier gebruiken? Waar zouden mijn meubels passen? Zouden mijn bestaande meubels passen in deze stijl van ruimte? Fouten in deze ontwerpen kunnen kostbaar zijn als u bijvoorbeeld een kledingkast koopt die niet in de ruimte past of er niet bij past. Laat Indigo Renovations u helpen uw ruimte te ontwerpen en deze kostbare fouten te voorkomen.

Met behulp van 3D-ontwerpprogramma’s kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van uw toekomstige huis. Of het nu gaat om een specifieke kamer die u wilt ontwerpen of een project voor een heel huis, wij hebben de vaardigheden en de “knowhow” om u te helpen uw perfecte ruimte te visualiseren en te ontwerpen. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar team dat u kan helpen met het maken van plattegronden, het ontwerpen van de perfecte indeling voor elke kamer met meubilair inbegrepen en u kunt zelfs kleuren, texturen en verlichting toevoegen om u te laten zien hoe uw ruimte er werkelijk uit zal zien.

06 215 640 95

3D Modelleren & Ontwerp

Eenmaal gemaakt, kunt u uw ontwerp bespreken met uw vrienden en familie om verdere inspiratie op te doen en ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw project haalt. U zult in staat zijn om het 3D-ontwerp volledig te verkennen en te experimenteren met elk aspect van het ontwerp om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze 3D modellering en ontwerpservice.

Kies Indigo Renovations voor:
– Een ervaren en betrouwbaar team
– Een 3D-ontwerp dat perfect bij uw ruimte past.

06 215 640 95